Restaurant og meny

Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. Scroll nedover siden for å se vår meny!

Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20 (kl. 16 på mandager).
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.


Meny


LUNSJMENY (11:00 - 16:00)

LUNCH MENU (11:00 - 16:00)

  • Sandwich: Mozzarella

    Grillet tomat- og auberginekompott, salat, syltet rødløk, Hansandtomater, ristede pinjekjerner og basilikum. VEGETAR

    Allergener: Gluten, laktose og nøtter

    Mozzarella Sandwich: Grilled tomato and aubergine compote, salad, pickled red onions, Hansand tomato, roasted pine seeds and basil. VEGETARIAN

    Allergies: Gluten, lactose and nuts

    245

  • Sandwich: Spicy Beef

    Skivet mørbrad, chilimajones, Mixsalat, grillet paprika, sprøstekt løk og chimichurri

    Allergener: Hvete, havre, sennep og egg

    Spicy Beef Sandwich: Thin slices of tenderloin, chili aioli, salad, grilled paprika, crispy onions and chimichurri

    Allergies: Wheat, oat, eggs and mustard

    265

  • Sandwich: Gambas

    Chili- og hvitløksmarinerte gambas, smashed avokado, salat, lime, koriander og sesamfrø.

    Allergener: Skalldyr, gluten og sesam

    Gambas Sandwich: Chili and garlic marinated gambas, smashed avocado, salad, lime, coriander, and sesame seeds.

    Allergies: Shellfish, gluten and sesame

    245

  • Suppe: Bak Kut Teh

    Langtidsbakt svineribbe, vårløk, koriander, sopp, spirer, egg og krutonger Serveres med naanbrød

    Allergener: Egg, gluten, sulfitt og skalldyr

    Soup: Bak Kut Teh: Oven baked pork ribs, spring onions, coriander, mushrooms, sprouts, egg and croutons Served with naan bread

    Allergies: Egg, gluten, sulfite and shellfish

    255

  • Kyllingsalat

    Kyllingbryst, salat, Caesardressing, Hanasandtomater, bacon, syltet løk, krutonger og parmesan. Serveres med surdeigsbrød og smør

    Allergener: Hvete, melk, fisk, egg og sennep

    Chicken salad: Chicken breast, salad, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, bacon, pickled onions, croutons and parmesan. Served with sour dough bread and butter

    Allergies: Wheat, milk, fish, egg and mustard

    265

  • Vintersalat

    Bakt søtpotet, kikerter, Hanasandtomater, syltet rødløk, salat og Tahini- og limedressing Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR (KAN GJØRES VEGANSK)

    Allergener: Sesam, laktose og smør

    Winter salad: Baked sweet potatoes, chickpeas, Hanasand tomatoes, pickled red onions, salad and Tahini and lime dressing Served with sour dough bread and butter. VEGETARIAN (CAN BE MADE VEGAN)

    Allergies: Sesame, lactose and butter

    245

  • Siderett:

    Rødbethummus og naanbrød

    Allergener: Gluten

    Side course: Beetroot hummus and naan

    Allergies: Gluten

    95

  • DESSERT: Sjokolade «fudge» kake

    Pasjonsfruktskrem, brent hvit sjokoladejord, bringebærcoulis og friske bær

    Allergener: Laktose, gluten og egg

    DESSERT - Chocolate «fudge» cake: Passion fruit cream, white chocolate, raspberry coulis and fresh berries

    Allergies: Lactose, gluten and egg

    155


MENY (Tirsdag - Lørdag 16:00-20:00)

MENU (Tuesday - Saturday 16:00-20:00)

  • Crispy kyllingburger

    Brioche, salat, bifftomat, syltet løk, salsa og chili aioli.

    Allergener: Gluten, egg, sulfitt, melk og sennep

    Crispy chicken burger: Brioche, salad, beef tomato, pickled onions, salsa and chili aioli.

    Allergies: Gluten, egg, sulfite, milk and mustard

    245

  • Pasta Bolognese

    Den klassiske pastaretten

    Allergener: Gluten, laktose og seleri

    Pasta Bolognese

    Allergies: Gluten, lactose and celery

    235

  • Fish & chips

    Torskeloin, chiliremulade, lime, salat og fries.

    Allergener: Fisk, sennep, egg, gluten og sulfitt

    Fish & chips: Cod loin, chili remoulade, lime, salad and fries.

    Allergies: Fish, mustard, egg, gluten and sulfite

    265

  • Suppe: Bak Kut Teh

    Langtidsbakt svineribbe, vårløk, koriander, sopp, spirer, egg og krutonger Serveres med naanbrød

    Allergener: Egg, gluten, sulfitt og skalldyr

    Soup: Bak Kut Teh: Oven baked pork ribs, spring onions, coriander, mushrooms, sprouts, egg and croutons Served with naan bread

    Allergies: Egg, gluten, sulfite and shellfish

    255

  • Kyllingsalat

    Kyllingbryst, salat, Caesardressing, Hanasandtomater, bacon, syltet løk, krutonger og parmesan. Serveres med surdeigsbrød og smør

    Allergener: Hvete, melk, fisk, egg og sennep

    Chicken salad: Chicken breast, salad, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, bacon, pickled onions, croutons and parmesan. Served with sour dough bread and butter

    Allergies: Wheat, milk, fish, egg and mustard

    265

  • Vintersalat

    Bakt søtpotet, kikerter, Hanasandtomater, syltet rødløk, salat og Tahini- og limedressing Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR (KAN GJØRES VEGANSK)

    Allergener: Sesam, laktose og smør

    Winter salad: Baked sweet potatoes, chickpeas, Hanasand tomatoes, pickled red onions, salad and Tahini and lime dressing Served with sour dough bread and butter. VEGETARIAN (CAN BE MADE VEGAN)

    Allergies: Sesame, lactose and butter

    245

  • DESSERT: Sjokolade «fudge» kake

    Pasjonsfruktskrem, brent hvit sjokoladejord, bringebærcoulis og friske bær

    Allergener: Laktose, gluten og egg

    DESSERT - Chocolate «fudge» cake: Passion fruit cream, white chocolate, raspberry coulis and fresh berries

    Allergies: Lactose, gluten and egg

    155

  • Siderett:

    Oliven

    Side course: Olives

    55

  • Siderett:

    Fries med chili aioli

    Side course: Fries with chili aioli

    69

  • Siderett:

    Rødbethummus og naanbrød

    Allergener: Gluten

    Side course: Beetroot hummus and naan

    Allergies: Gluten

    95