Restaurant og meny
Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter. Scroll nedover siden for å se vår meny!
Om bordbestilling:
Bord i restauranten kan reserveres frem til kl. 20 (kl. 16 på mandager).
Det er selvsagt også mulig å stikke innom Kulturhuset for en kaffe eller et glass, og baren er drop in-basert.
Meny
Meny
LUNSJMENY (11:00 - 16:00)
LUNCH MENU (11:00 - 16:00)
-
Sandwich: Mozzarella
Grillet tomat- og auberginekompott, salat, syltet rødløk, Hansandtomater, ristede pinjekjerner og basilikum. VEGETAR
Allergener: Gluten, laktose og nøtter
Mozzarella Sandwich: Grilled tomato and aubergine compote, salad, pickled red onions, Hansand tomato, roasted pine seeds and basil. VEGETARIAN
Allergies: Gluten, lactose and nuts
245
-
Sandwich: Spicy Beef
Skivet mørbrad, chilimajones, Mixsalat, grillet paprika, sprøstekt løk og chimichurri
Allergener: Hvete, havre, sennep og egg
Spicy Beef Sandwich: Thin slices of tenderloin, chili aioli, salad, grilled paprika, crispy onions and chimichurri
Allergies: Wheat, oat, eggs and mustard
265
-
Sandwich: Gambas
Chili- og hvitløksmarinerte gambas, smashed avokado, salat, lime, koriander og sesamfrø.
Allergener: Skalldyr, gluten og sesam
Gambas Sandwich: Chili and garlic marinated gambas, smashed avocado, salad, lime, coriander, and sesame seeds.
Allergies: Shellfish, gluten and sesame
245
-
Suppe: Bak Kut Teh
Langtidsbakt svineribbe, vårløk, koriander, sopp, spirer, egg og krutonger Serveres med naanbrød
Allergener: Egg, gluten, sulfitt og skalldyr
Soup: Bak Kut Teh: Oven baked pork ribs, spring onions, coriander, mushrooms, sprouts, egg and croutons Served with naan bread
Allergies: Egg, gluten, sulfite and shellfish
255
-
Kyllingsalat
Kyllingbryst, salat, Caesardressing, Hanasandtomater, bacon, syltet løk, krutonger og parmesan. Serveres med surdeigsbrød og smør
Allergener: Hvete, melk, fisk, egg og sennep
Chicken salad: Chicken breast, salad, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, bacon, pickled onions, croutons and parmesan. Served with sour dough bread and butter
Allergies: Wheat, milk, fish, egg and mustard
265
-
Vintersalat
Bakt søtpotet, kikerter, Hanasandtomater, syltet rødløk, salat og Tahini- og limedressing Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR (KAN GJØRES VEGANSK)
Allergener: Sesam, laktose og smør
Winter salad: Baked sweet potatoes, chickpeas, Hanasand tomatoes, pickled red onions, salad and Tahini and lime dressing Served with sour dough bread and butter. VEGETARIAN (CAN BE MADE VEGAN)
Allergies: Sesame, lactose and butter
245
-
Siderett:
Rødbethummus og naanbrød
Allergener: Gluten
Side course: Beetroot hummus and naan
Allergies: Gluten
95
-
DESSERT: Sjokolade «fudge» kake
Pasjonsfruktskrem, brent hvit sjokoladejord, bringebærcoulis og friske bær
Allergener: Laktose, gluten og egg
DESSERT - Chocolate «fudge» cake: Passion fruit cream, white chocolate, raspberry coulis and fresh berries
Allergies: Lactose, gluten and egg
155
MENY (Tirsdag - Lørdag 16:00-20:00)
MENU (Tuesday - Saturday 16:00-20:00)
-
Crispy kyllingburger
Brioche, salat, bifftomat, syltet løk, salsa og chili aioli.
Allergener: Gluten, egg, sulfitt, melk og sennep
Crispy chicken burger: Brioche, salad, beef tomato, pickled onions, salsa and chili aioli.
Allergies: Gluten, egg, sulfite, milk and mustard
245
-
Pasta Bolognese
Den klassiske pastaretten
Allergener: Gluten, laktose og seleri
Pasta Bolognese
Allergies: Gluten, lactose and celery
235
-
Fish & chips
Torskeloin, chiliremulade, lime, salat og fries.
Allergener: Fisk, sennep, egg, gluten og sulfitt
Fish & chips: Cod loin, chili remoulade, lime, salad and fries.
Allergies: Fish, mustard, egg, gluten and sulfite
265
-
Suppe: Bak Kut Teh
Langtidsbakt svineribbe, vårløk, koriander, sopp, spirer, egg og krutonger Serveres med naanbrød
Allergener: Egg, gluten, sulfitt og skalldyr
Soup: Bak Kut Teh: Oven baked pork ribs, spring onions, coriander, mushrooms, sprouts, egg and croutons Served with naan bread
Allergies: Egg, gluten, sulfite and shellfish
255
-
Kyllingsalat
Kyllingbryst, salat, Caesardressing, Hanasandtomater, bacon, syltet løk, krutonger og parmesan. Serveres med surdeigsbrød og smør
Allergener: Hvete, melk, fisk, egg og sennep
Chicken salad: Chicken breast, salad, Caesar dressing, Hanasand tomatoes, bacon, pickled onions, croutons and parmesan. Served with sour dough bread and butter
Allergies: Wheat, milk, fish, egg and mustard
265
-
Vintersalat
Bakt søtpotet, kikerter, Hanasandtomater, syltet rødløk, salat og Tahini- og limedressing Serveres med surdeigsbrød og smør. VEGETAR (KAN GJØRES VEGANSK)
Allergener: Sesam, laktose og smør
Winter salad: Baked sweet potatoes, chickpeas, Hanasand tomatoes, pickled red onions, salad and Tahini and lime dressing Served with sour dough bread and butter. VEGETARIAN (CAN BE MADE VEGAN)
Allergies: Sesame, lactose and butter
245
-
DESSERT: Sjokolade «fudge» kake
Pasjonsfruktskrem, brent hvit sjokoladejord, bringebærcoulis og friske bær
Allergener: Laktose, gluten og egg
DESSERT - Chocolate «fudge» cake: Passion fruit cream, white chocolate, raspberry coulis and fresh berries
Allergies: Lactose, gluten and egg
155
-
Siderett:
Oliven
Side course: Olives
55
-
Siderett:
Fries med chili aioli
Side course: Fries with chili aioli
69
-
Siderett:
Rødbethummus og naanbrød
Allergener: Gluten
Side course: Beetroot hummus and naan
Allergies: Gluten
95